Behövs en snabbare väg mellan Finnboda och Henriksdalsberget?

Staketet efter gångtunneln i Henriksdalsbacken mot Kvarnholmsvägen har i veckan saboterats. Det restes av Nacka kommun i samband med att man fixade gångtunneln och vägen mot viadukten över Kvarnholmsvägen.

Staket mellan Henriksdalsbacken och Kvarnholmsvägen

Staket mellan Henriksdalsbacken och Kvarnholmsvägen

Men staketet hindrade folk från Finnberget och Finnboda från att ta sig snabbt till centrumet på Henriksdalsberget med ICA Nära Henriksdal, restaurangen Sundance, Henriksdalsfrisören och Henriksdals skräddare och kemtvätt.

Buss 53 åker ju efter stora omställningen 2004 bara en – två gånger i timmen mellan Henriksdalsberget och Finnboda respektive Finnberget. Och inte alls vid senare klockslag. Vägen via rondellen vid Kvarnholmsvägen känns dessutom lång för många.

Kanske en enkel men brant trappa eller fler bussturer skulle vara lösningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s