Podcast från Elite Hotel Marina Tower i Saltsjöqvarn

Podcasting är ljudinspelningar som man lägger ut på Internet för att ladda ner till sin mobil, mp3-spelare eller dator för att lyssna när man vill. Det kan vara radioprat-liknande inspelningar, musikspelningar, presskonferenser, tal etc.

Elite Hotel Marina Tower i Saltsjöqvarn öppnade våren 2010Dom kallar oss pods (egentligen Frida och Robin) har gjort en podcast på Elite Hotel Marina Tower kallad ”Reinfeldts Stora Röda”. De diskuterar ”katastrofinternet, saker man lärde sig som barn som var fel, rockkryssningar och Fridas senaste upplevelse på hotell Marina Tower”.

>> Lyssna eller ladda ner Reinfeldts Stora Röda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s