Podcast från Elite Hotel Marina Tower i Saltsjöqvarn

Podcasting är ljudinspelningar som man lägger ut på Internet för att ladda ner till sin mobil, mp3-spelare eller dator för att lyssna när man vill. Det kan vara radioprat-liknande inspelningar, musikspelningar, presskonferenser, tal etc.

Elite Hotel Marina Tower i Saltsjöqvarn öppnade våren 2010Dom kallar oss pods (egentligen Frida och Robin) har gjort en podcast på Elite Hotel Marina Tower kallad ”Reinfeldts Stora Röda”. De diskuterar ”katastrofinternet, saker man lärde sig som barn som var fel, rockkryssningar och Fridas senaste upplevelse på hotell Marina Tower”.

>> Lyssna eller ladda ner Reinfeldts Stora Röda

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: