Besökarrekord på Svindersviks brygghus

Helgen 10 och 11 september 2011 besöktes matcaféet i anslutning till Svindersvik gård av fler gäster än någonsin. Många lockades också av traditionella äppelkaksbuffén med äpplen från rokokogårdens äppelträd.

Gäster njuter av äppelkaksbuffén under kastanjeträd vid Svindersviks Brygghus
Gäster njuter av äppelkaksbuffén under kastanjeträdet

Ingen plats på Svindersviks Brygghus var ledig för länge den helgen, oavsett om det var borden under det mäktiga kastanjeträdet, på bryggan, i brygghuset, i skjulet eller i tältet med äppelkaksbuffén.

”För allt besök och fint beröm vi fått från alla kära gäster, inte bara har vi haft den mest besökta helgen någonsin på Svindersvik, det har även varit den roligaste helgen! Tack, till min underbara personal, några på bild men även ni andra som ställde upp och gjorde helgen absolut bäst!”, skriver Jeanette på caféets Facebook-sida. ”Så kul för er! Ni är alltid bäst!”, svarar gästen Linda Björling.

Till och med Svenska Dagbladet tipsade om äppelkaksbuffén. Om du missade årets äppelkaksbuffé, så får du ändå chansen att smaka på äppelkakorna eftersom Svindersviks Brygghus kommer att ha dessa på menyn september ut.

>> Kolla vilka andra caféer och restauranger som finns på Västra Sicklaön

P.S. Visste du att Charlotte De Geer var en av Svindersvik gårds ägare och att hon hade ett stort bibliotek om barnuppfostran här?

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: