Einar Mattsson har startat ombyggnationen av Magasin 3 på Kvarnholmen

I dagarna har fastighetsbolaget Einar Mattsson startat ombyggnationen av Qvarnen Tre Kronors tidigare Magasin 3 på Kvarnholmen.

Tegelbyggnaden Magasin 3 på Kvarnholmen
Tegelbyggnaden Magasin 3 på Kvarnholmen

Fastigheten med sina c:a 5.800 kvadratmeter boarea ska göras om till 70 bostadsrätter som beräknas vara färdigställda för inflyttning under våren 2013. Det blir tvåor på runt 55 kvm och fyror på runt 100 kvm.

”Vi är glada över att få vara delaktiga i utvecklandet av Kvarnholmen. I och med närheten till vattnet och utsikten över Stockholms siluett och hamninlopp tror vi Kvarnholmen kommer bli ett av Stockholms mer attraktiva bostadsområden, säger Per Jutner, vd för Einar Mattsson Projekt AB. >> Läs hela pressmeddelandet (pdf)

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: