Bilder från lesbiskt bröllop på Fåfängan

FÅFÅNGAN | Omgivningen, utsikten, lusthuset och restaurangen är en populär omgivning för vigsel och bröllop. Nu har porträttfotografen Cherrie Coutts lagt ut bilder på bröllopet av Sara och Karolin med Mona Sahlin som vigselförrättare.

Fåfängans lusthus kan hyras för exempelvis bröllopsfester“Två brudarna var så fantastiska att fotografera och jag ser framme emot när de fick ett barn!” skriver Cherrie Coutts på sin blogg. >> Klicka här för att se fotografierna

>> Läs mer om Fåfängans historia

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: