Granne i Henriksdalshamnen höll på att bli överkörd av buss 71

HENRIKSDALSHAMNEN | Elisabeth Marjeta heter en granne som i torsdags klockan 7:55 skulle korsa Henriksdalsvägen men sin hund. “Fick hjärtat i halsgropen då jag nära nog höll på att bli påkörd av buss 71 som i alldeles för hög hastighet kom från en skymd kurva (…)”, skriver hon på SL Dialog.

Korsningen Kanalvägen - Henriksdalsvägen i Henriksdalshamnen“Glömde bort att tillägga att chauffören även fick problem i nästa kurva då när han kör mitt i vägen får möte med en bil. Bussen blir tvungen att köra på fel sida om den mötande bilen”, tillägger hon.

>> Läs hela hennes anmäla på SL Dialog, där du även kan kommentera eller o/gilla sakfrågan

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: