Tourpremiär för Järla Orienterings O-tour

HENRIKSDALSBERGET / KVARNHOLMEN | I torsdags, 8 december var bland annat Ryssbergen, Henriksdalsberget och Kvarnholmen återigen tävlingsbana för Järla Orientering som höll årets tourpremiär av Järla O-tour.

David Skantze
David Skantze (bild: Järlabloggen)

14 herrar sprang 8 km, tre herrar 5,5 km och fyra damer 5,5 km. David Skantze stod för en skrällseger:

”David Skantze tryckte till grabbarna när tempot skruvades upp runt Ryssbergen och Kvarnholmen i Järla O-tour etapp 1. På långsträckan till femman efter den tekniskt svåra inledningen gick han ut i ytterfil på 222:an och fick en lucka upp i backarna upp mot Henkanberget som han lugnt kontrollerade resten av banan”, står det på Järlabloggen.

Löparna missade dock bästa vägvalet mellan Finnboda och Kvarnholmen, nämligen Finnbergstunneln.

>> Hela resultatet från tourpremiären 

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: