Kristdemokratiska politiker tänker lågt om oss på Henriksdalsberget

HENRIKSDALSBERGET | 2008 fick Tekniska nämnden i Nacka kommun ett medborgarförslag från mig om att bygga en hiss eller rulltrappa mellan Henriksdals station och Henriksdalsberget. 1.000 grannar skrev på för förslaget.

Snö och is på Henriksdalstrappan vintern 2008

Snö och is på Henriksdalstrappan vintern 2008

Anledningen för medborgarförslaget var att Nacka kommun tyckte att det är för dyrt och jobbigt att fixa värmeslingan i Henriksdalstrappan med sina över 200 trappsteg. Istället lovade man bra snöskottning och sandning som tyvärr blev en stor besvikelse vintern 2008 / 2009 då en granne ramlade i oskottade trappan, och även vintrarna därefter.

Borgerliga majoriteten i kommunens Tekniska nämnd, däribland även kristdemokraterna, röstade mot medborgarförslaget. Men nu har kristdemokraterna lanserat ett förslag om att ersätta bergbanan i Nacka strand med en rulltrappa.

Visst är det märkligt att man gör skillnad på folk och folk?

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

En kommentar till “Kristdemokratiska politiker tänker lågt om oss på Henriksdalsberget”

  1. Ja, både märkligt och tragiskt. Den borgerliga majoriteten i Nacka kommun är en skam för hela länet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: