Fräsch & ljus lägenhet på Henriksdalsberget säljes

HENRIKSDALSBERGET | Flyttlasset går till Saltsjöqvarn om tre veckor. Bakom mig lämnar jag en fräsch bostadsrätt på Henriksdalsberget med en mysig uteplats och rabatter med rosor, tulpaner och lavendel som jag har odlat de senaste tio åren här mellan Stockholm och Nacka.

Uteplats med rosor, tulpaner och örter på Henriksdalsringens innergårdTydligen var redan förrförra ägaren intresserad av blommor. Så det fanns många lökar redan i marken som överraskade mig min första vår på Henkan. Genom åren har det tillkommit flera rosor som i år faktiskt blommade till november – december.

Tulpaner, lavendel och påskliljor är andra favoriter som jag har planterat. Smultron, potatis, tomater, paprika och kryddväxter planterade ibland bara för att det är kul.

Fräsch, ljus och rymlig lägenhet på Henriksdalsberget till försäljning

Eftersom uteplatsen vetter mot innergården, käns det mer intimt och nästan som ett radhus. Grannar, som jag annars inte pratar med så ofta, hälsar när de går förbi och beundrar blommorna. Samtidigt se de har sett mig kämpa mot ogräs och bladlöss.

Annars har lägenheten 2,5 rum plus kök. Vardagsrummet, sovrummet och det halva rummet som jag använder som arbetsrum har fått klickgolv förra året. Min sambo gjorde ett bra jobb här. Det tog veckor, men det var värt det. Golvet sprider en helt annan värme.

Om du är intresserad av lägenheten till salu, får du gärna gå in på http://goo.gl/8hsAN för fler bilder, planritning, tid för visning och pris.

2 svar till “Fräsch & ljus lägenhet på Henriksdalsberget säljes

  1. Hehe. Har nog inte 5 mille. Så det blir utsikt över Henriksborg, Henkan & DanvikCenter

  2. Trist att du flyttar… Vilket Saltsjökvarn flyttar du till? Utsikt över inloppet?

    Jonas

Kommentera