Andra chansen för Dynazty i Melodyfestivalen

KVARNHOLMEN | Pudelrockarna Dynazty, som repar i gamla bageriet på Kvarnholmen och nämner halvön också som en favvoplats, framträdde i fjärde deltävlingen till Melodifestivalen 2012. Och tog sig till andra chansen.

Idolbild Dynazty Melodifestivalen 2012
Idolbild Dynazty (bild: SVT)

Där kommer de att möta Sean Banan, Timoteij och Top Cats. ”Vi är väldigt nöjda med tanke på motståndet att vi kom så här långt. Det kändes som att det kunde sluta hur som helst, så vi hade inga förväntningar”, säger Dynazty i en SVT-intervju.

>> Läs hela intervjun med Dynazty

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: