Måns Zelmerlöw skriver bostadsannons för lägenhet På Danviksklippan

DANVIKSKLIPPAN | Mäklarna Notar Bostad har kommit på något fiffigt, nämligen att låta kändisar skriva bostadsannonser. Nu har turen kommit till Måns Zelmerlöw som har bl.a. skrivit texten till en tvåa på Häsholmsvägen 10.

”Här har du krypavstånd till SoFO’s rikliga utbud av caféer, restauranger och shopping och en makalös utsikt över Hammarby Sjöstad. Definitionen av krypavstånd är något vag”, är hans annonstext för tvåan på Danviksklippan.

Notar bostadsannons för lägenhet på Hästholmsvägen 10

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

2 reaktioner till “Måns Zelmerlöw skriver bostadsannons för lägenhet På Danviksklippan”

  1. Tycker inte att just den annonsen känns så lockande. Om man läser den utan att veta att en kändis skrivit den så framstår ju mäklaren som mindre smart. Tänk om läsaren tror att den är en mäklare som avslutar annonsen med ”Definitionen av krypavstånd är något vag”.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: