Redan åtta böcker i serien om Alva – tjejen från Henriksdalsberget

HENRIKSDALSBERGET | Pernilla Gesén, som bla har skrivit manus till Skilda Världar och på väg till inspelningsplatsen på Kvarnholmen inspirerades av Henriksdalsberget, har redan gett ut åtta barn- och ungdomsböcker om Alva – en tjej som flyttade från Västerås till Henriksdalsberget.Pernilla Gesén - Alva reser utomlands

Senaste boken i serien heter Alva reser utomlands som handlar om en resa till Kanarieöarna på höslovet med morsan, hennes kille Roberto och hans dotter Nicole. Alva och Nicole smider planer på att förstöra mammas och Robertos förhållande.

>> Läs mer om Alva-böckerna

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: