Redan åtta böcker i serien om Alva – tjejen från Henriksdalsberget

HENRIKSDALSBERGET | Pernilla Gesén, som bla har skrivit manus till Skilda Världar och på väg till inspelningsplatsen på Kvarnholmen inspirerades av Henriksdalsberget, har redan gett ut åtta barn- och ungdomsböcker om Alva – en tjej som flyttade från Västerås till Henriksdalsberget.Pernilla Gesén - Alva reser utomlands

Senaste boken i serien heter Alva reser utomlands som handlar om en resa till Kanarieöarna på höslovet med morsan, hennes kille Roberto och hans dotter Nicole. Alva och Nicole smider planer på att förstöra mammas och Robertos förhållande.

>> Läs mer om Alva-böckerna

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: