Politiker och boende ställer tunnelbana mot Kvarnholmsbron

KVARNHOLMEN / SVINDERSVIK | I senaste numret av Nacka Värmdö Posten betonar folkpartisten Lennart Adell Nilsson (boende i Saltsjöqvarn) att den finansiellt sargade Nacka kommun borde fokusera på tunnelbana istället för “shoppingbro”.

Lennart Nilsson - folkpartiet Nacka
Lennart Nilsson - folkpartiet Nacka

“Vi måste säga nej till shoppingbron mellan Forum Nacka och Kvarnholmen. Denna gökunge som kommer att kosta Nackas skattebetalare minst 300 miljoner och förmodligen mycket mer, eftersom Nacka har lovat exploatören att stå för alla fördyringar”, skriver Lennart Adell Nilsson i NVP

“Den gode Lennart Adell Nilsson tar i så han nästan spricker!”, skriver kommunchefen Erik Langby.

“Kors i taket! Erik Langbys första kommentar i NVP skrivs dagen efter den glada nyheten om att han avgår! Jättesynd att du inte varit synlig tidigare. Kvarnholmsförbindelsen är Nacka kommuns andra stora katastrofprojekt – det första är naturligtvis renovering av Nacka stadshus för 390 miljoner kronor. Pinsamt!”, svarar en viss Anna.

>> Läs hela diskussionen och delta om du vill

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: