Videopremiär för singeln Stort bråk nere vid grillen ur skivan Danvikstullsbron

HENRIKSDALSBERGET / DANVIKSTULL | Elektroduon Fritjof & Pikanen med rötter på Henriksdalsberget har haft videopremiär på SVT:s PSL för singeln Stort bråk (nere vid grillen) ur debutalbumet Danvikstullsbron.

I början av videon syns exempelvis Hammarby Sjöstad, Henriksdalshamnen och   Henriksdalsberget. Svart-vita videon är regisserad av Adam Marko-Nord, producerad av Alphaville, animerad av Adam Marko-Nord / Viktor Grandert och fotad av Tobias Höiem-Flyckt.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: