Järla Orientering startar årets motionshändelse – Friska Nacka

Järla Orientering välkomnar till en rolig form av motion som många på Västra Sicklaön verkar gilla: kombinera traditionell joggning eller promenad med naturupplevelse och lite hjärngymnastik. Föreningen sätter under säsongen 2012 ut sammanlagt 100 kontroller i Nackas närterräng.

Kontrollstolpe för Friska Nacka
Kontrollstolpe för Friska Nacka

Pröva din förmåga att snabbt och säkert leta reda på de lite lagom knepiga kontrollerna, belägna i den terräng du antagligen redan motionerar eller promenerar i eller lär känna nya områden i våra vackra omgivningar!

Du väljer själv när du vill ta kontrollerna, under motionspasset, söndagspromenaden eller närhelst du själv vill.

Kartor distribueras varje månad via e-mail och iPhone/Android-app och du kan naturligtvis vinna fina priser när du registrerar dina kontrollbesök.

Första omgången äger rum under maj i terrängen runt Hellasgården och Källtorpssjön och har du tid har vi en upptaktsträff i Järlas klubbstuga Hästhagsvägen 2 vid Nackaström onsdagen den 25/4 någon gång mellan kl 17 och 20. Där kan Du registrera Dig, betala, få den första kartan och möjlighet att besöka ett par kontroller i närheten med hjälp av en annorlunda karta. Du kan också få tips om hur Du skall hitta kontrollerna och så bjuder vi på kaffe med dopp. Förhoppningsvis träffar Du likasinnade som Du kan utbyta erfarenheter med.

Kolla på www.friskanacka.nackaorienteringen.se för mer information.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: