Danviks Hälsoforum håller träningsläger för att du ska komma i form

SALTSJÖQVARN | Svårt att komma i form efter våren? Eller så blickar du mot årets strandsäsong men vet inte hur du ska få den formen du vill ha? I så fall kan Boot Camp Hälsoforum vara något för dig om du gillar träna innan jobbet.

Dan Santanen, personlig tränare
Dan Santanen, personlig tränare

Boot Camp Hälsoforum är utomhusträning med funktionella övningar i hög puls med aktiv vila. Du arbetar med kroppen som redskap under ledning av personliga tränaren Dan Santanen. Han ser till att din träning blir rätt och effektivt.

“Dagens bootcamp-pass med Dan Santanen avklarat. Jag kommer att fortsätta med detta. Varje onsdag i tio veckor är vad vi planerat än så länge”, skriver en bloggare på finest.se.

Passet tar 60 minuter inklusive gemensam uppvärmning och stretch. På tisdagar  är det överkropp och kondition som tränas. På torsdagar är det ben, mage och kondition som gäller.

Första passet hålls klockan 6:00. Andra passet blir klockan 7:00. Parken mellan Danviks Hospital och Elite Hotel Marina Tower är samlingsplats. Ta med utomhuskläder för träning och vatten. Träningen börjar på tisdag, 8 maj.

Boot Camp Hälsoforum kostar 2.490 kronor plus moms. Det inkluderar 16 pass under åtta veckor.

Anmäl intresse hos outdoorfitness.sweden@gmail.com alternativt tel. 076-582 79 00.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: