Kulturtidskriften Chatterton kallar Marinstaden en spökstad

SVINDERSVIK | ”Helt unikt boende i gränsladet mellan hav och land” var en av deviserna bakom Marinstaden, det planerade bostadsområdet mittemot Kvarnholmen. Men ”verklighetens Marinstaden är en sjönära spökstad”, skriver Chatterton, som aspirerar att bli en ny kulturtidskrift.

En av sjövillorna i Marinstaden, Nacka
En av sjövillorna i Marinstaden

”… några utslängda hus vid vattnet och en stor, nästan tom parkering (…) det är ommöjligt att hitta tecken på utveckling och aktivitet (…) Hissar man snart storseglet eller är hela projektet nere i brygga?”, är Chattertons hårda recension av projektets nuvarande tillstånd.

>> Läs hela deras artikel på tidskriftenchatterton.blogspot.se

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: