Tre musiker i tidskriften people förväxlar Kvarnholmen med Saltsjöqvarn

SALTSJÖQVARN / KVARNHOLMEN | Ami Mörén och tvillingarna Nicklas och Rickard Nilsson som är kända inom klubb- och skivbolagssammanhang har intervjuats av tidskriften people om bland annat deras favorithotell. I listan finns också Elite Hotel Marina Tower. Fast på fel ställe.

Elite Hotel Marina Tower i Saltsjöqvarn öppnade våren 2010

Elite Hotel Marina Tower i Saltsjöqvarn öppnade våren 2010

”Extra plus, hotellet ligger precis intill kajen på Kvarnholmen så man kan ta båten till dörren!”, säger de.

De skulle vara förvånade vad de skulle hitta på Kvarnholmens norra kaj. Typ de tre kajhusen och en handfull stora byggprojekt, men inte något hotell. Så plugga på om Stockholms och Nackas geografi, annars hamnar ni fel när ni tar M/S Ballerina och går av på Kvarnholmen!

>> Klicka här för att läsa artikeln i people

Kommentera