Våra trakter på Västra Sicklaön finns nu som karta i mobilen

Motionsinitiativet “Friska Nacka” har just lanserat en gratis-app för Android- respektive iPhone-användare. Direkt i din mobil får du en detaljerad karta över hela Västra Sicklaön och närliggande motionsområden såsom Nyckelviken, Duvnäs Utskog, Skuruparken, Hellasgården och snart också Orminge och Velamsund.

Karta över Västra Sicklaön i mobilen

På kartan finns också ett antal gratis-kontroller för motionärer och den som får mersmak kan enkelt anmäla sig på hemsidan www.friskanacka.nackaorienteringen.se för att ta del av hela motionspaketet till en rimlig avgift. Då deltar man i utlottningen bland månadens flitigaste motionärer om två st “Lata Fredag” matkassar från Onzo.

Motionskampanjen pågår t.o.m. november månad med nya aktiviteter varje månad. Gratis-appen laddas enkelt ner genom att söka på “Friska Nacka” i Googles Play butik och Apples iTunes

Text: Ulf Bråsjö, Saltsjöqvarn

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: