17 juni: Barnens dag på Finnberget med musik, lekar och glass

FINNBERGET | 17 juni klockan 10:00 till 13:00 anordnar tre småbarnsmammor Barnens Dag för 40 deltagande barn. På programmet står skattjakt på värnet, ansiktsmålning, sång och musik, hoppborg, minidisco med ballongregn, cricket, bollkastning, gatukritsmålning, korvgrillning, glassparty, saft och bullar med mera.

Barn på Finnberget - 50-talet
Barn på Finnberget – 50-talet

Några sponsorer står för exempelvis korv och glass så att hela dagen är gratis för barnen inom bostadsrättsföreningen Finnberget och bostadsrättsföreningen Saltsjöhöjden.

”Vi är mycket stolta över att det hittills gått så bra och ser nu fram emot söndagen och hoppas att detta kan bli en riktig succé samt att vi sedan kan ha det som en årlig aktivitet uppe på berget”, skriver Ulrika Hammargård, sekreterare inom Brf Saltsjöhöjden och en av de tre initiativtagarna.

>> Läs mer om Finnberget

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: