Elite Hotel Marina Tower planerar för uthyrning av vattenskoter

SALTSJÖQVARN | fun4you.se och Elite Hotel Marina Tower planerar ett samarbete om uthyrning av vattenskoter i Saltsjöqvarn.

fun4you.se hyr ut skotrar av märket Sea-Doo GTI SE som når 90 till 100 km/h på vattnet. Annars finns fun4you.se vid strandbryggan Sea Club.

Flytbrygga och landgång vid Elite Hotel Marina Tower i Saltsjöqvarn

9 svar till “Elite Hotel Marina Tower planerar för uthyrning av vattenskoter

 1. Märker att många är mycket okunninga ämnet.
  Jag däremot ser fram emot att denna verksamhet ska starta i Saltsjöqvarn och ge mera liv åt en idag nästintill död yta.

  Sträva framåt inte bakåt!!

 2. Dagens vattenskotrar med fyrtaktsmotorer varken låter eller släpper ut mer än vad andra båtar gör så att det skulle störa de boende mer än vad övrig båttrafik gör är inte troligt.
  Sen är det också hastighetsbegränsningar hela vägen ut till slutet av Djurgården så det är alltså inte tillåtet med buskörning i närheten av hotellet och detta är något vi kommer hålla stenhårt på.
  Vi kommer framförallt inrikta oss på konferensgäster som vill få en trevlig tur i Stockholms skärgård och vi har många års erfarenhet av denna verksamhet, så vi vet hur man sköter vattenskoteruthyrning på ett snyggt sätt.
  Med vänlig hälsning, David @ fun4you.se

 3. Kan väl inte vara möjligt starta denna typ kommersiell verksamhet från mark man inte äger, så det fordrar tillstånd av markägaren, samfälligheten i området. Denna ägs ju av de boende i området så jag kan inte tänka mig att det blir några tillstånd, eller???

 4. Vedervärdigt! Ska Elite Hotel störa sina egna gäster på uteserveringen med motorbuller och avgaser? Trodde Bicky ville ha klass på sina hotell. Besviken.

 5. Christina

  Som övriga tror jag dessa kommer störa oss som bor och vistas i området. Naturligtvis kommer dem även störa boende på hotellet varför man undrar hur Elit hotel tänker.

 6. Rangne Fondén

  Vattenskoters är dyra leksaker för några få som stör desto flera. Elite Hotel skall väl vara lite exklusivt, vattenskoters lär inte endast störa grannarna utan också hotellet och restaurangens gäster.
  Idén är så vanvettig att det väl måste vara en anka!
  Närboende

 7. Monica ramstedt

  Instämmer med A. Lindstrand. Ogilla-knapp hade jag också använt

 8. Björn Stenqvist

  Jag trodde hotellet hade högre mål i sin miljöverksamhet än att låta dessa
  vattenmonster förstöra både luft och den ljuvliga ro som finns utefter kajen.
  Vi har nu slutat besöka bar och restaurang efter det att diskomusik spelas till väldigt höga nivåer i baren och nu sagts ska flytta ut på terrassen. Vettiga samtal kan knappast föras med våra vänner i baren.
  Jag tycker synd om de närboende grannarna.

 9. Annika Lindstrand

  Om det hade funnits en ogilla-knapp hade jag använt den!

Kommentera