Myller av gamla och olagliga skyltar i Danvikstull

HENRIKSDALSHAMNEN / SALTSJÖQVARN / DANVIKSKLIPPAN | Kring Danvikstull och i korsningen Värmdövägen, Kanalvägen och Kvarnholmsvägen finns det ett myller av skyltar som pekar fel, skvallrar om gamla industritider eller som har satts upp olagligt. Samtidigt har nya bostadsområden glömts bort.

Tillståndet är påtalande för ett område där det händer mycket (= bostadsbyggande i Saltsjöqvarn och Henriksdalshanen), som tyvärr hamnar mellan två kommuner (= Nacka och Stockholm) och där de långsiktiga planerna har ändrats radikalt (= inom Danvikslösen skulle platsen ha blivit ett torg med bättre trafiklösningar).

Nedanför hittar du några exempel på skyltar i Danvikstull:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: