7 oktober: Stor visningsdag på Kvarnholmen

KVARNHOLMEN | Söndag, 7 oktober klockan 13:00 – 16:00 bjuder byggherrarna JM, Riksbyggen, Einar Mattsson och FastighetsCompagniet samt Kvarnholmen Utveckling AB till en stor visningsdag om de olika bostadsprojekten som är på gång.

skylt för JM:s bostadsprojekt Nya Kvarnen på Kvarnholmen

skylt för JM:s bostadsprojekt Nya Kvarnen på Kvarnholmen

Einar Mattsson bygger Brf Hamnmagasinet. FastighetsCompagniet håller i Hamnkontoret.

JM tar hand om projekten Nya Kvarnen medan Riksbyggen fokuserar på Qvarnen Tre Kronor och Silo III (skrattar högt när jag ser att Riksbyggen anger Manillaskolan och Kunskapsskolan Nacka som närmaste skolorna – de vet nog inte var Kvarnholmen ligger).

 

Ett svar till “7 oktober: Stor visningsdag på Kvarnholmen

  1. nancy granström

    Håller faktiskt med om att jag skrattar högt. Vet man inte mer om området än detta efter år av projektering???!!!

Kommentera