SL lovar att direktbussen till Cityterminalen ska stanna i Henriksdal igen

SALTSJÖQVARN / HENRIKSDALSHAMNEN | I veckan skrev Mitt i Nacka om upprörda grannar i Henriksdalshamnen och Saltsjöqvarn som engagerar sig för att nästan tomma bussen från Orminge till Cityterminalen ska stanna i Henriksdal igen.

Desperata grannar vid Värmdövägen under snökaoset
Desperata grannar vid Värmdövägen under snökaoset 2011

Bussen stannar förvisso fortfarande i Henriksdal men bara för avstigande trafikanter. Sura förare öppnar inte för påstigning men några förstående förare öppnar ändå.

”Men jag förstår att det kan upplevas som frustrerande att bussen kör förbi Henriksdal och vi tar med oss synpunkterna till nästa tidtabellsbyte som sker den 9 december”, lovar Johan Nordfjäll, pressekreterare på Keolis i Mitt i Nacka.

Fortsätt rösta / kommentera för att bussen ska stanna i Henriksdal. Av erfarenhet vet vi att det kan ta lång tid för SL att ändra något (exempelvis tog det fem år för SL att öka turtätheten på buss 53 trots massiv inflytt): Rösta / kommentera här

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

2 reaktioner till “SL lovar att direktbussen till Cityterminalen ska stanna i Henriksdal igen”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: