Vad borde Biggles bar & bistro erbjuda efter ägarbytet?

HENRIKSDALSHAMNEN | Biggles bar & bistro på Jan Inghes torg ska snart byta ägare. Det ryktas om att en granne med österrikiska rötter ska ta över. Vem vet. Men vilket koncept skulle du vilja ha istället för dagens?

Rösta och föreslå koncept på Henriksdalshamnens grupp på Facebook.

Biggles bar & bistro i Henriksdalshamnen - uteserveringen
Biggles bar & bistro i Henriksdalshamnen – uteserveringen

”Ett enkelt brasserie/bistro med högkvalitativa råvaror. En liten delidisk, plate du jour på griffel, råbiff, ostron, steak minute, moules, stärkta rödvitrutiga dukar och löjligt stora kandelabrar på bardisken. Gammal jazz i högtalarna alt på grammofon. Total frånvaro av tv-apparater. Hamnbistron”, skriver Mikael Lindh.

”Ett ställe där man kan mötas över en god öl serverad av kunnig personal. Ölen ska förstås tappas från fat med många gästspel som följer säsongerna. Några enklare rätter husmanskost och naturligtvis goda korv-och kött-tillbehör. Skulle man någon gång även öppna upp för ett levande musik så hade det inte gjort saken sämre. Lite enklare – lite bättre”, skriver Jon Othozon,

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: