Kontorsproffsen XL-Office Team har flyttat in i Markan

FINNBODA | Du som har tagit en vårpromenad till Finnboda har kanske märket att tegelhuset mellan Danvikshem och Finnboda hamn har renoverats upp och märkts med kontorsproffsen XL-Office Teams fasadskylt och flaggor.

Marketenteriet är q-märkt har inom Finnboda varv använts bland annat som kontor, matsal, dusch- och omklädningsrum för varvsarbetarna. Därefter inhyste man här små verkstadsföretag och konstnärsateljéer. >> Klicka här för att se en interiörsbild från XL Office Teams kontor

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: