Hemlig genväg mellan Henriksdalshamnen och Danviksklippan

DANVIKSKLIPPAN / HENRIKSDALSHAMNEN | I dagsläget finns inget bra sätt att ta sig längs med vattnet från Henriksdalshamnen till Saltsjöqvarn men det finns en ”hemlig” väg från Henriksdalshamnen till Danviksklippan.

Fortsätt från Regattakajen mot Danviksklippan tills du når Danviksklippans fot. Där kan du ta dig förbi mot Danvikskanalen bakom ogräset (tidigare fanns en mindre stege för att ta sig på plankorna till Danvikskanalen). Därefter är det bara att ta trappan upp till Klippan.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: