Med sommaren kommer klottret, ölflaskorna & kisset på kajerna

SALTSJÖQVARN FINNBODA DANVIKSTRAND | Som varje sommar får vi även den här sommaren ovälkommen påhälsning av folk på våra kajer som klottrar på skjulet i Finnboda, dricker öl efter fotbollsmatch i kajparken och slänger flaskor i gräsmattan vid Danviks Hospital, grillar och lämnar grillen kvar på Finnboda kaj, kissar i buskarna efter besök på Boule & Berså etc

image

image

image

2 svar till “Med sommaren kommer klottret, ölflaskorna & kisset på kajerna

  1. Bra förslag. Det positiva är att graffitimålarna i området mycket sällan klottrar på bostadshus och kulturhus.

  2. Ett förslag på att få bort alla klottrare från våra fina byggnader (senast var det Fogia som de hade kladdat på) kan vara att fixa fram en laglig graffitivägg någonstans i området, en tunnel eller liknande. Det finns på flera ställen i Sthlm och Gbg och som har gjort detta och lett till att alla graffitimålare håller sig där.

Kommentera