Återvinningsstationen på Henriksdalsberget ska göras om

HENRIKSDALSBERGET | Miljö- och stadsbyggnadsnämnden i Nacka kommun anser att återvinningsstationen vid ingången till hundrastgården är för liten.

Dessutom är den inte tillräckligt avskild från parken / hundrastgården. Marken för återvinningsstationen redovisas också som park i detaljplanen eftersom tiden för att nyttja marken för återvinning har gått ut.

2014 vill kommunen därför besluta om hur återvinningsstationen eventuellt ska utformas och detaljplanen ändras från park till detta ändamål

Bord och bänkar på Henriksdals hundrastgård

Bord och bänkar på Henriksdals hundrastgård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s