Alice Babs har bott på Danviksklippan

Bland de många intressanta profilerna som har bott på Danviksklippan finns också sångerskan och skådespelerskan Alica Babs som nyligen har avlidit.
Något som vet mer om när hon bodde på Klippan? Några trevliga berättelser eller någon bild från den tiden?

Sångerskan Alice Babs 1939

Sångerskan Alice Babs 1939

 

Ett svar till “Alice Babs har bott på Danviksklippan

  1. Göran Eiler

    Hej, jag bodde som barn i det röda huset, där färghandeln var, mellan 1950 och 1955. Vi bodde längst ner och Alice Babs med familj längst upp i huset. Det enda jag kommer ihåg, var att hon satt och sjöng på gräsmattan utanför huset någon gång. Däremot minns jag mer av dottern. När hon skulle hem från sandlådan i parken nådde hon inte upp till översta hissknappen, så hon brukade alltid be att några i sandlådegänget kom med och lyfte upp henne.

Kommentera