Projektchef för mässan Nordbygg bor i Saltsjöqvarn

Renoveringen av Saltsjöqvarn

Byggvärleden har intervjuat Peter Söderberg, granne i Saltsjöqvarn, som i 12 år har jobbat som projektchef för Nordbygg, en mässa med 900 utställare från ett 30-tal länder och upp till 60.000 besökare.

“I år är det lika fullt som 2012. Redan när vi stängde förra mässan började företag boka sig för årets upplaga. Efter tre månader var halva anläggningen bokad. I år är även alla mötesrum och konferensrum bokade. Kunskapsutbyten är ett område som växer”, berättar Peter Söderberg till Byggvärlden.

Renoveringen av Saltsjöqvarn
Renoveringen av Saltsjöqvarn

 

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: