Projektchef för mässan Nordbygg bor i Saltsjöqvarn

Renoveringen av Saltsjöqvarn

Byggvärleden har intervjuat Peter Söderberg, granne i Saltsjöqvarn, som i 12 år har jobbat som projektchef för Nordbygg, en mässa med 900 utställare från ett 30-tal länder och upp till 60.000 besökare.

”I år är det lika fullt som 2012. Redan när vi stängde förra mässan började företag boka sig för årets upplaga. Efter tre månader var halva anläggningen bokad. I år är även alla mötesrum och konferensrum bokade. Kunskapsutbyten är ett område som växer”, berättar Peter Söderberg till Byggvärlden.

Renoveringen av Saltsjöqvarn
Renoveringen av Saltsjöqvarn

 

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: