Tegelstenar från byggen på Kvarnholmen har blivit installation

Installation av tegelstenar på Tre Kronors väg på Kvarnholmen

Tegelstenar från byggen på Kvarnholmen har blivit en installation på Tre Kronors väg.

Installationen har skapats av Jacqueline Nylin. Hon är utbildad konstnär som har gått på Grafikskolan i Stockholm. ”När jag kom till Kvarnholmen för tre år sedan hittade jag dessa tegelstenar där byggjobbarna hade grävt i marken. Tyckte de var fina, så jag tog dem och ställde dem utanför min port, så jag kan se dem från mitt köksfönster”, förklarar hon.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: