Dialogmöte med Nacka om försämring av busstrafiken till Finnberget

27 maj kl. 19:00 håller Nacka kommun dialogmöte med grannar och bostadsrättsföreningar på Finnberget. Anledningen är att Finnberget inte längre servas av bussarna 53, 469 och 402 under flera månader aom Kvarnholmsvägen breddas.

Bussarna stannar istället vid rondellen mellan Finnboda och Gäddviken – för långt och krångligt för äldre som ska tiöl Nacka sjukhus, barn som ska till skolan, och alla andra som ska till jobbet eller behöver handla.

På mötet kommer SL och Keolis som ansvarar för bussarna och planeringen av busstrafiken, samt kommunens projektledare för vägprojektet, entreprenören som genomför ombyggnaden och arbetsledarna på plats. De kommer att svara på frågor och lyssna på synpunkter om trafikomläggningarna, borrningarna och sprängningarna.

Mötet tisdag den 27 maj kl.19.00 är tyvärr inte heller på gångavstånd: Nackasalen, Nacka stadshus, Granit 15.

image

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

En kommentar till “Dialogmöte med Nacka om försämring av busstrafiken till Finnberget”

  1. Man får hoppas att de boende bjuds på busstransport. Det är helt galet att isolera dem. Komihåg att Nacka kommun har en FB sida där man kan ställa frågor m m.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: