27 juni: Klubb Äppelvillan ska locka med dagfester på Kvarnholmen

27 juni öppnar arrangörerna bakom klubbarna Under Bron / Trädgården en ny klubb i disponentvillan* på Kvarnholmen ”som tar uttryck i mångkultur, feminism och jämställdhet, där forumet är konst, musik, mat, känsla och flärd”.

”Jag hoppas verkligen och ser en stor utmaning i att öppna upp nya möjligheter som bjuder in ett större och bredare Stockholm. Det känns helt rätt i tiden att ta steget över bron och skapa något som kan integreras med verkligheten. Spänningsfaktorn minskar så klart när man behöver göra något by the book och gå från svart klubb till lagligt arrangemang och med det kommer även utmaningar och begränsningar vilket vi får utmana. Vi vill dock hålla kvar i den råa och enkla känsla som bara en tegelvilla och en trädgård kan utmana”, säger Jakob Grandin i en intervju i Nöjesguiden.

Klubb Äppelvillans 4 första fester:

27 juni – RMH x Baseline presenterar Villafesten 001, klockan 16:00 – 01:00
28 juni – Makode, Kornél Kovács & Donna Scam, klockan 14:00 – 01:00
4 juli – Femtastic & Friends, klockan 16:00 – 01:00
5 juli – Revenue Residence: World Party, klockan 14:00 – 01:00

*Disponentvillan ritades av Olof Thunström och byggdes 1931. På 1950-talet blev den ombyggd till tvåfamiljshus.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: