Lanthandel öppnar i servicebutiken på Danvikshem

Nästa veckan ska Suzanne Norling öppna en liten butik med känslan av en lanthandel i tidigare servicebutiken höger om huvudingången på Danvikshem. Den kommer att vara öppen för alla från och med mitten av nästa vecka, alltså inte bara för grannarna på vård- och seniorboendet.

”Med blommor och lite av varje som gör själen glad”, säger Suzanne. Det kommer att finnas lite närproducerat som till exempel sylt och saft från Nora Gård, rapsolja från Säby Gård, och hembakat med kaffe. Inredningen i butiken kommer också att gå i lantlig stil.

Hon har jobbat som florist med eget företag, både med butik och frilans, i c:a 10 år. Suzanne hade tisigare en butik med blommor och konst på Värmdö.

”Min mamma bodde på Danvikshem i flera år. Så jag ofta varit där och hälsat på. Dessutom har jag länge velat ha en butik med lantlig känsla och tyckte att det skulle passa in där. Och nu fick jag chansen!”, berättar hon om varför hon ska öppna en butik just i anslutning till Danvikshem.

Öppettiderna är måndag till fredag kl 10:00 – 16:00 samt lördagar kl 10:00 – 15:00. Alla är välkomna!

image

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: