Kristdemokraterna vill ha rosenträdgård vid Danvikshem

Vykort som visar Danvikshem i Nacka

I Nacka Värmdö Postens bilaga Nackanytt från Kristdemokraterna skriver partiet inför kommunalvalet den 14 september att man opponerar sig mot planerna på fyra parvillor*. Istället föreslår Kristdemokraterna en rosenträdgård.

”Gör en rosenträdgård i stället, till glädje för alla nuvarande och kommande boende. Dessutom hotar villorna värdefulla ekar”.

* Kristdemokraterna, Folkpartiet, Centerpartiet, Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Nackalistan och Vänsterpartiet opponerade sig i kommunfullmäktige HSB:s planer på fyra parvillor i anslutning till Danvikshem. Endast Moderaterna röstade för.

Vykort som visar Danvikshem i Nacka

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: