Gratistidningen Mitt i testade STHLM Tapas i Henriksdalshamnen

Henriksdalshamnen - Stockholm: Stekt fetaost med vattenmelon och mynta på STHLM Tapas

I slutet av mars 2015 fick STHLM Tapas i Henriksdalshamnen besök av Mitt i:s restaurangtestare Gourmé och Gourmand.

Gourmé tyckte att friterade bläckfiskringar är mjuka och inte alls sega. Däremot var torsk med jordärtskockscrème, chorizo och brynt smör ett riktigt bottennapp. STHLM Tapas får 2 av 5 möjliga poäng om Gourmé får bestämma.

Gourmand beställer carpaccio som är habilt men långt ifrån perfekt. Stekt fetaost med vattenmelon och mynta är däremot “en verklig höjdare där den salta, varma fetaosten gifter sig perfekt med den kalla, söta vattenmelonen”. STHLM Tapas får 3 av 5 möjliga poäng om Gourmand får bestämma.

Läs hela Mitt i:s recension för STHLM Tapas!

Henriksdalshamnen - Stockholm: Stekt fetaost med vattenmelon och mynta på STHLM Tapas
Stekt fetaost med vattenmelon och mynta på STHLM Tapas

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: