Gratistidningen Mitt i testade STHLM Tapas i Henriksdalshamnen

I slutet av mars 2015 fick STHLM Tapas i Henriksdalshamnen besök av Mitt i:s restaurangtestare Gourmé och Gourmand.

Gourmé tyckte att friterade bläckfiskringar är mjuka och inte alls sega. Däremot var torsk med jordärtskockscrème, chorizo och brynt smör ett riktigt bottennapp. STHLM Tapas får 2 av 5 möjliga poäng om Gourmé får bestämma.

Gourmand beställer carpaccio som är habilt men långt ifrån perfekt. Stekt fetaost med vattenmelon och mynta är däremot ”en verklig höjdare där den salta, varma fetaosten gifter sig perfekt med den kalla, söta vattenmelonen”. STHLM Tapas får 3 av 5 möjliga poäng om Gourmand får bestämma.

Läs hela Mitt i:s recension för STHLM Tapas!

Henriksdalshamnen - Stockholm: Stekt fetaost med vattenmelon och mynta på STHLM Tapas

Stekt fetaost med vattenmelon och mynta på STHLM Tapas

Kommentera