Grannar i Saltsjöqvarn fortsätter engagera sig mot turistbussar

Upp till sex turistbussar samtidigt kan stanna utanför kinakrogen Grand Palace på Västra Finnbodavägen i Saltsjöqvarn.

Med hjälp av hemmagjorda skyltar och  brev till kommunen har man nu iaf fått bort att de parkerar på trånga Västra Finnbodavägen eller trottoaren. Av- och påstigning med motor på sker dock fortfarande nedanför grannarna balkong som blir ogästvänlig med alla avgaser.

Istället parkerar turistbussarna på lika trånga Hästholmsvägen, i korsningen mot Västra Finnbodavägen, uppfarten till Henriksborg och på Västra Finnbodavägen närmare Danviks dårhus. Det kan inte ha varit avsikten heller när man skulle få bort bussarna…

image

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: