Producent till nya hymnen för Docklands sökes

Docklands rebort: The Anthem

1 augusti deltar ett Docklands-ekipage i årets Prideparad. 20-22 augusti öppnar Docklands, legendariska rejvklubben som fanns i Finnboda, upp sina portar i en ny lokal på Kvarnholmen. I återlanseringen ingår också en tävling för att utse officiella Docklandshymnen: Docklands Reborn – The Anthem.

Producenter från alla stilar av elektronisk dansmusik är välkomna att delta med ledordet ”återfödelse” som enda riktlinje. Skicka in ditt bidrag till anthem@docklands.ee senast den 29 juli för att vara med och tävla.

Alla inskickade bidrag granskas av Docklands jury för en första gallring. De 10 bästa bidragen går sedan vidare till en demokratisk omröstning med start 1 augusti, där du och dina vänner har möjlighet att påverka. Det bidrag som kammat hem flest röster innan 12:00 den 17 augusti blir officiell hymn för Docklands Reborn.

Priset – utöver ära, berömmelse och stadig förvirring – är att framföra det vinnande bidraget på premiären av Docklands Reborn den 20 augusti. Vinnarlåten tillsammans med utvalda bidrag från tävlingen kommer även att släppas som en digi-EP på iTunes, Beatport och Spotify. Alla finalister får en varsin Docklands Reborn t-shirt. Klicka här för att läsa mer om tävlingen…

Docklands rebort: The Anthem
Docklands rebort: The Anthem

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: