Ny tidtabell för pendelbåten SjöVägen from 17 augusti

På vardagar blir det 23 avgångar från Saltsjöqvarn, 20 avgångar från Kvarnholmen och 18 från Finnboda mot Nybroplan på pendelbåten SjöVägen.

Stort gap på tidig kväll
På tidig kväll uppstår tyvärr ett stort gap på vardagar från Nybroplan mot Nacka. Det går ingen båt till Finnboda mellan kl 16:40 och 17:40 respektive till Saltsjöqvarn mellan kl 16:40 och 17:30. Det ser bättre ut för Kvarnholmen med extra avgång kl 16:52. Nära på för att vara meningsfull…

image

19 helgturer fråm Saltsjöqvarn
På helger är det 19 turer mot Nybroplan från Saltsjöqvarn. Antagligen en förstärkning för Elite Hotel Marina Towers gäster som hade varot välkommen på sommaren. 14 avgångar från Finnboda respektive Kvarnholmen. Klicka här för hela tidtabellen

image

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: