Granne i Saltsjöqvarn berättar i Allers hur en förkylning blev en lunginflammation

Ann-Charlotte, granne i Saltsjöqvarn, berättar i Allers om hur hon drabbades av lunginflammation som började som en vanlig förkylning.

”Jag trodde att jag hade influensa, då kan man ju bli jättesjuk. Jag kände mig så eländig att jag inte orkade ta mig till doktorn och tänkte att det skulle gå över av sig själv. Men jag ringde min distriktsläkare. Hon skrev ut en hostmedicin och sa att om jag inte blev bättre måste jag komma in”, säger hon i Allers. Läs hela artikeln som propagerar att man ska vaccinera sig mot lunginflammation.

Kajen vid Saltsjöqvarn och Danvikstrand (Fåfängan och Masthamnen i bakgrunden)

Kajen vid Saltsjöqvarn och Danvikstrand (Fåfängan och Masthamnen i bakgrunden)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s