Inget kulturbidrag till bok om Kvarnholmens historia

Föreningen Kvarnholmens vänner har sökt hos Nacka kommun om 35.000 i projektbidrag för att trycka en bok om Kvarnholmens historia.

Kulturnämnden beviljade dock inte bidraget. 2016 blir det alltså inget stöd till kulturprojekt i Henrikdal, Saltsjöqvarn, Finnboda eller Kvarnholmen trots att nämnden hade nästan 2,3 miljoner kronor att fördela.

spisbrödsfabriken på kvarnholmen i nacka

Ett svar till “Inget kulturbidrag till bok om Kvarnholmens historia

  1. Nancy Granström

    Mer än ledsamt att inte Nacka kommun bidrar till denna bok som genom illustrationer och berättelser berättar om en viktig del av Kvarnholmens historia, berättat och sammanställt av personer födda och uppväxta på Kvarnholmen och som fortfarande är i livet och kan intyga detta. Inte första gången nacka kommun åsidosätter Kvarnholmen och dess historia. En Kvarnholmsunge.

Kommentera