Entrepreneur & Business Lounge-grundare bor i Finnboda

Entrepreneuren Carl Johan Eiderbrant, som är vice ordförande i Företagarna Nacka Värmdö och grundare av kontorshotellet Business Lounge i Nacka strand, är granne i Finnboda.

carl johan eiderbrant
carl johan eiderbrant

Jag blev uppmärksam på att han bor i trakten när jag läste i magasinet Inflight om Business Lounge. ”07.10 tar båten [SjöVägen] till Nacka strand från Finnboda där vi bor. Det är smått magiskt att åka båt till jobbet. Fler borde ta chansen om man har möjlighet”, säger han i magasinet.

Hans projekt Business Lounge, som startade augusti 2010, är någon slags flexibelt kontor för framförallt nya företagare. ”Hyresgästerna” jobbar inte bara där utan tar del av gemenskapen. Läs mer om Business Lounge i Inflight

 

 

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: