12 februari: Stadsvandring om byggplanerna i Henriksdal, Finnboda & Trolldalen

Naturvandrare på huvudstigen i skogen Trolldalen

12 februari, klockan 10:00 – 12:00 är du välkommen till en stadsvandring från Henriksdal station till skogen Trolldalen via Kvarnholmsvägen och Henriksdalsringen för att titta närmare på var Nacka kommun vill bygga 1.900 bostäder, kontor, kommunala anläggningar och vägar.

Stadsvandringen hålls av Nätverket Bevara Trolldalen!, engagerade grannar på Henriksdalsberget, Nacka Hembygdsförening och Nacka Naturskyddsföreningen.

Stadsvandringen ska hjälpa dig som har läst om Nacka kommuns byggplaner eller som inte kunde delta i bomötet 8 februari att bättre kunna avgöra var, när och hur kommunen vill bygga.

Ta med tillräckligt med kläder, det kan bli blåsigt kring den tiden. Även matsäck och bra skodon (det kan vara halt eller utmanande terräng).

SYNPUNKTER PÅ PLANPROGRAMMET

Vi kommer också att presentera förslag till dokument med synpunkter på planprogrammet för Henriksdal som du kan skriva på.

SPRID ORDET TILL DINA GRANNAR OCH BOSTADSRÄTTSFÖRENING + AFFISCH

Tipsa gärna dina grannar om stadsvandringen och be din bostadsrättsförening att länka till inbjudan från sin hemsida. Här kan du ladda ner affisch för stadsvandringen för att sätta upp på närmaste anslagstavla.

Naturvandrare på huvudstigen i skogen Trolldalen
Naturvandrare på huvudstigen i skogen Trolldalen (bild: Kristine Mironova)

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: