3 februari: Puls & Träning öppnar på Kvarnholmen

3 februari öppnar Västra Sicklaöns femte gym – Puls & Träning i Spisbrödsfabriken på Kvarnholmsvägen 80.

Annonsera här på bloggen

Obemannade gymmet erbjuder på 171 kvm konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner och fria vikter. Läs mer om nya gymmet

Stefan Holmberg blir gymvärd tillsammans med Karolin Ohlsson. Stefan bytte karriär efter ett cancerbesked.

”Jag kryssade i att de skulle kolla allt. Provsvaren visade att jag hade ett högt PSA-värde, vilket kan indikera att man har prostatacancer. Det var så abstrakt, jag tog nog inte in det. Det var först efter att jag opererats 2016 som jag förstod att jag hade haft cancer”, säger han i Nacka Värmdö Posten. Läs mer i NVP

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: