Ännu ljusare på Danviksklippans livs

Danviksklippans livs på Hästholmsvägen verkar fortsätta släppa in ljuset under våren och nyttja utrymmena mer effektivt.

Reklamveporna i fönstren är borta så att ljuset kan komma in. Mer hyllutrymmen finns nu genom dubbelsidiga hyllan i mitten av butiken.

Väsentligt bättre intryck utifrån

Nu när veporna är borta kan vårljuset komma in

En dubbelhylla sitter nu i mitten istället för kyldisken

Dubbelhyllan i mitten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s