Äntligen en riktig vegetarisk middagsrätt på SQ Bar & Restaurang igen

När Elite Hotel Marina Tower i Saltsjöqvarn gjorde om sitt koncept och blev SQ Bar & Restaurang försvann också deras vegetariska burgare med sojaalternativet VegMe som produceras i ett rökeri i Saltsjö Boo.

Istället var olika ungsbehandlade grönsaker som varken är värda 200 kronor, mättande eller näringsriktigt kan ersätta kött eller fisk.

Så det blev ett bombande av SQ Bar & Restaurang i social media och på email för att återinföra ett vegetariskt proteinalternativ.

Men nu finns det alltså en god och köttig VegMe gryta med linser och primörer.

Svarta belugalinser serveras med bakad fänkål, vårprimörer rökt Vegme samt sallad på grönkål, spenat och granatäpple

Svarta belugalinser serveras med bakad fänkål, vårprimörer rökt Vegme samt sallad på grönkål, spenat och granatäpple

Du som gillar som inte bryr sig om proteinhalten i vegorätten kan fortfarande njuta av en burgare påportabellosvamp och fårost.

Vegetarisk hamburgare som görs på grillad portabello svamp och en smakfull fårost. Som serveras på ett färskt briochbröd med crispsallad och friterad schalottenlök

Vegetarisk hamburgare som görs på grillad portabello svamp och en smakfull fårost. Som serveras på ett färskt briochbröd med crispsallad och friterad schalottenlök

Gillade också sorben på äpplen och basilika till efterrätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s