Henriksdals förskola invigde tillfälliga skolpaviljongen

19 september höll Henriksdals förskola på Henriksdalsberget i Nacka en fixarkväll där pedagoger, barn och föräldrar fixade förskolans utemiljö.

Samma kväll invigdes paviljongen där förskolan utrymms under tiden Henriksdals reningsverk utökas. Det blev traditionsenlig bandklippning.

Stockholm Vatten och Avfall bjöd alla som kom på korv och bröd. Det fanns också möjlighet att provsitta en hjullastare / grävare under uppsikt av personalen.

Skolgården snyggas till

Tillfälliga skolpaviljongen

Traditionsenlig bandklippning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s