Möt läkarna på vårdcentralen på Kvarnholmen

Lasse Wilhelmsson och Magnus Scheele är de två läkarna som driver Praktikertjänsts vårdcentral på Kvarnholmen tillsammans med en distriktssköterska, två undersköterskor, en psykoterapeut och en sjuksköterska.

Det är förstås omöjligt att estimera exakt hur utvecklingen kommer att se ut, men vi har en tydlig plan för hur verksamheten ska kunna växa när patientantalet blir större”, säger Lasse Wilhelmsson till praktikertjanst.se.

Teamet bakom vårdcentralen på Kvarnholmen (bild: Praktikertjänst)

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: