31 maj: Ceci Noir spelar live i Saltsjöqvarn

31 maj, klockan 18:30 – 21:30 spelar Ceci Noir återigen på SQ Bar & Restaurang i Saltsjöqvarn, Nacka.

Förra spelningen uppmärksammades t.o.m. av den engelska musikbloggen Nordic Music Scene som skrev att ”Ceci Noir recently performed to demanding audiensens in Stockholm where the feedback was very positive. Definitely one to watch!”

I höst släpper Ceci Noir sitt debutalbum. Fram till dess kan du avnjuta hennes tre första singlar – en triss i ess: Push, Yes I’m Feeling It och I Am What I Am (som släpps 17 maj) både på Spotify och alla andra digitala lyssningsplattformar runt om i världen.

I maj är dessutom Ceci Noir Veckans Dalartist på P4 Dalarna, som utöver att förhoppningsvissätta hennes rykande aktuella singel I Am What I Am på ”constant repeat” även kommer att presentera en livekonsert med sångerskan i studion.

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: