31 maj: Ceci Noir spelar live i Saltsjöqvarn

31 maj, klockan 18:30 – 21:30 spelar Ceci Noir återigen på SQ Bar & Restaurang i Saltsjöqvarn, Nacka.

Förra spelningen uppmärksammades t.o.m. av den engelska musikbloggen Nordic Music Scene som skrev att ”Ceci Noir recently performed to demanding audiensens in Stockholm where the feedback was very positive. Definitely one to watch!”

I höst släpper Ceci Noir sitt debutalbum. Fram till dess kan du avnjuta hennes tre första singlar – en triss i ess: Push, Yes I’m Feeling It och I Am What I Am (som släpps 17 maj) både på Spotify och alla andra digitala lyssningsplattformar runt om i världen.

I maj är dessutom Ceci Noir Veckans Dalartist på P4 Dalarna, som utöver att förhoppningsvissätta hennes rykande aktuella singel I Am What I Am på ”constant repeat” även kommer att presentera en livekonsert med sångerskan i studion.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: